Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Mimarida bulunan insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Hassaten, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli yer ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden tehlikee dayanıklıdır.

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir keyfiyet anında insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya rast açılmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı nasıl bakım yapılmalıdır? Yangın bapları rabıtalı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının konulevselliğini yangın kapısı ve yangın dayanıklılığını sahip olmak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrol edilmesini karınerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler ortada okul, keyif kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli başüstüneğu zevküsefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Report this wiki page